Τα κορίτσια του Εύνικου ρίχνονται στη «μάχη» της Α2!

Από δύο συλλόγους εκπροσωπείται η Δυτική Αττική στις επαγγελματικές κατηγορίες του γυναικείου μπάσκετ και η μία από αυτές είναι ο Γ.Α.Σ. Εύνικος. Η ομάδα με έδρα τον δήμο Φυλής και… όνομα βαρύ σαν ιστορία θα παλέψει στον 1ο όμιλο του Νότου, στην Α2 κατηγορία, προσβλέποντας στην ανάπτυξη του μπάσκετ και στην προσέλκυση ακόμη περισσότερων κοριτσιών στον αθλητισμό. Αυτό είναι το μήνυμα που αποστέλλεται από κάθε ένα μέλος της και εκφράζεται και μέσω των δηλώσεων του προπονητή Γιώργου Βελτσίστα.

«Στόχος της ομάδας μας είναι να κάνει ένα βήμα παραπάνω εφέτος και να παίξει καλό μπάσκετ. Καλή αρχή σε όλες τις ομάδες με υγεία!», εύχεται ο προπονητής μας ο οποίος βρίσκεται στο τιμόνι της για δεύτερη διαδοχική σεζόν και γνωρίζει πολύ καλά ότι μετά από δύο χρόνια ουσιαστικά αποχής, λόγω πανδημίας, η… επιστροφή στα παρκέ μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι για κανέναν. Η λέξη «δουλειά» είναι το μότο σε κάθε επίπεδο του συλλόγου και έτσι αναμένεται να πορευτεί η ομάδα μας και στην καθ’ όλα απαιτητική Α2 κατηγορία του μπάσκετ, ένα βήμα πριν από τα… σαλόνια.

Στον 1ο όμιλο εκτός από την ομάδα μας συμμετέχουν και οι: Άμιλλα Τρίπολης, Θησέας Παναγιούδας Λέσβου, Γ.Σ. Ηλιούπολης, Φοίνικας Πειραιά, Α.Ο. Άργους «Οι Δαναοί», Πανιώνιος Γ.Σ.Σ., Α.Ε.Π.Σ. Άρις Καλαμάτας, Αιγέας Χίου και Ατρόμητος Πειραιά. Η πρεμιέρα στο πρωτάθλημα έχει οριστεί για την Κυριακή 24 Οκτωβρίου με τα κορίτσια του Γιώργου Βελτσίστα να αγωνίζονται εκτός έδρας με τον Α.Ε.Π.Σ. Άρις Καλαμάτας.

Το ρόστερ του Εύνικου στον 1ο όμιλο Νότου της Α2 μπάσκετ γυναικών απαρτίζουν οι:

Κική Εμμανουηλίδου                point guard
Δήμητρα Κεσσέ                         point guard
Δήμητρα Κρητικού                     point guard
Αναστασία Παπαδοπούλου         shooting guard
Βικτωρία Θωμαΐδου                   shooting guard
Φαμπιόλα Μετάι                         shooting guard
Χριστίνα Ναβροζίδου                  small forward
Αναστασία Καίσαρη                    small forward
Ευγενία Ρομποτή                       small forward
Βασιλική Τσέντζου                     small forward
Τζίνα Βούλγαρη                         power forward
Ηλιάνα Ράδη                              power forward
Ελίνα Ισκίογλου                        center
Μαρία Μίχου                              center